Voor 17:00 besteld is morgen thuis bezorgd
Voor 17:00 besteld is morgen thuis bezorgd
Voor 17:00 besteld is morgen thuis bezorgd

Veelgestelde vragen

Is het ook mogelijk om langs te komen in een winkel en te passen?

Helaas! Wij zijn een online webshop zonder fysieke winkel. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Het voordeel is dat je gemakkelijk online een bestelling kunt plaatsen en tijd kunt besparen.

 

Moet ik verzendkosten betalen als ik iets bestel?

Per bestelling brengen wij €9,95 in rekening voor de verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten naar het buitenland hebben een tarief van minimaal €15,-.

 

Zijn alle artikelen nieuw?

Al onze producten zijn nieuw, gesealed en ongedragen. Elke artikel heeft zijn originele verpakking en/of eventuele dustbags, dozen & toebehoren.

 

Ik woon in Nederland hoelang duurt het voordat mijn pakket wordt geleverd?

Woon je in Nederland? Dan wordt jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen geleverd. Met uitzondering van zon-maan & feestdagen. Wij streven ernaar om jouw bestelling, mits op voorraad, voor 17:00 nog aan te bieden aan PostNL. De levering geschiedt door PostNL.

 

Ik woon in Belgie/Duitsland hoelang duur het voordat mijn pakket wordt geleverd?

sneakersking.nl levert wereldwijd. Dus ook naar België en Duitsland. Je kunt gemakkelijk en veilig afrekenen via BanContact en Sofort. De leveringsduur naar Belgie en Duitsland duurt doorgaans 1 tot 5 werkdagen. Je ontvangt een track&trace binnen 24 uur nadat je hebt besteld via e-mail en/of Whatsapp.

 

X